Vores kolonihaveforening har desværre

Vores kolonihaveforening har desværre været udsat for 3 indbrud omkring den 8. december 2010. De er på Karsevænget og beboerne har fået besked. Vi vil gerne opfordre jer alle til at holde øje med hinandens huse, når nu I alligevel er ude og give fuglene mad.

Så kom de sidste billeder på for årets havepræmievindere.

Så kom de sidste billeder på for årets havepræmievindere. Se billederne her.

Sæsonen går på hæld og vi vil gerne

Sæsonen går på hæld og vi vil gerne sige tak for endnu en god sæson. Vi vil dog opfordre de kolonister, som besøger haveforeningen i løbet af vinteren, til at holde lidt øje med egne og andres huse.

Hermed nyhedsbrev fra september

Hermed nyhedsbrev fra september måned med en tak for en god sæson!

Vedr. møde om forsikring

Vedr. møde om forsikring: Mødet er udsat pga. ekstra arbejdsdag. Mødet bliver i stedet afholdt tirsdag den 22. maj 2010 kl. 19.00. Mødet forventes, at tage en times tid. De implicerede haver får også direkte besked. Med venlig hilsen Stig Ekman, kasserer.

Hermed invitation til Standerhejsning lørdag

Hermed invitation til Standerhejsning lørdag d. 3. april. kl. 12-14. Tilmelding på aktivejby@hotmail.com

Så er vi så småt klar med en ny aktivitetskalender

Så er vi så småt klar med en ny aktivitetskalender for sommeren 2010. Vi glæder os til hyggeligt samvær og håber, at mange vil støtte op omkring arrangementerne! I kalenderen finder du også datoerne for bl.a. haveaffald, fællesarbejde, standerhejsning m.m.

Bestyrelsen har – med

Bestyrelsen har – med assistance fra aktivitetsudvalget – været rundt og aflæse vandmålere i alle haver. Så hvis du ser fodspor i din have – så kan det være derfor.

Se de nyeste aflæsningstal for vand

Se de nyeste aflæsningstal for vand under regnskab. Vær stadig opmærksom på reglerne for regnvandsafledning.

Siden er i øjeblikket ved at få opdateret

Siden er i øjeblikket ved at få opdateret informationer om bl.a. flagdage, aktiviteter m.m. Har du nogen ændringer der skal med, så skriv endelig til os på ejbylund@hotmail.com