Vandaflæsning for sæson 2015.

Vandaflæsning for sæson 2015. Bestyrelsen samt ” hjælpere ” går vand-aflæsning-runden den 28.11.15. Venligst undlad at låse jeres låger, denne dag. 

Åsvinget.

Åsvinget. ( Kamillevænget, ved Åen/Hestefolden ) Det skal hermed igen, indskærpes at det er strengt forbudt, at henkaste haveaffald med videre, på vores kolonihave-område. Pt. har vi en udfordring omkring åsvinget, oprydning herefter er en bekostelig og unødvendig affærre for vores haveforening.

Vores Havemæssige værdi.

Vores Havemæssige værdi. Vi i bestyrelsen, er af kolonihaveforbundet blevet oplyst, at vi skal oplyse vores medlemmer af haveforeningen, om den enkeltes haves værdi, denne værdi tillægges vurderingen, ved en salgs-vurdering. Vurderingen er på kr. 28.349,00 – Fremtidige havemæssige værdiér, vil frem over blive fremlagt på den årlige generalforsamling. ( Den havemæssige værdi = Fælles » Læs hele indlægget »

Haveaffald.

Haveaffald. I bedes så vidt muligt, placere jeres haveaffald, samt storskrald på Kamillevænget og/eller på Karsevænget, IKKE på pladserne. Grunden hertil, er at skåne vores stikveje og pladser, for de store tunge køretøjer, og deres kraftige slid. Fra sæson 2016 er det KUN muligt at henstille på Kamillevænget og/eller Karsevænget når haveaffald, samt storskrald skal afhentes.

Perlesten på P-pladserne.

Perlesten på P-pladserne. Vi i bestyrelsen for Ejbylund, er blevet kontaktet af Vestforbrændingen, da de er blevet gjort opmærksomme, af deres skraldefolk om, at der på flere af vores P-pladser er udlagt perlesten, for at ” forskønne” pladserne, disse små-sten afhjælper også det til tider, noget kedelige klistrede stabilgrus. I skal desværre hermed gøres opmærksomme » Læs hele indlægget »

Stander-strygning.

Stander-strygning. Så er sæson 2015, ved at være slut, og vi flytter alle atter “hjem”, igen. Vi haler vores flotte, Ejbylund flag ned, søndag den 04.10.15, kl. 14:00, fælleshuset er “åbent” fra 1400-16:00. kom op og få en krammer, en kop kaffe, en bid kagemand, og muligvis en lille en til halsen. 😉

Sidste Fredags-Cafe i år.

Sidste Fredags-Cafe i år. Fredag den 25.09.15 kl. 18:00. Yup Yup, varme og kolde drinks, dart og dans. Altid, alt for billigt, smukt serveret, i Ejbylund-baren. Det er også på denne, sidste Cafe-aften, at haveforeningen flotteste haver, får præmie. Kig forbi, vi glæder os til at se jer alle.

Gratis Muldjord.

Gratis Muldjord. Så er vi blevet færdige, med vores flotte asfalt og græsrabbater. Græsrabatterne har fået nyt muldjord, og græsfrø. Der er blevet en “bunke” muldjord i overskud, dette må gerne afhentes, til brug i haven, i Ejbylund. Muldjorden ligger for enden af Karsevænget, ud mod Statenevej.

Stabilgrus til pladserne.

Stabilgrus til pladserne. Det er nu muligt at afhente stabilgrus til at fylde i hullerne på pladserne/rette op. Vi har indkøbt et vognlæs ( 8 Kubikmeter ). Afhent gerne hvad som I skal bruge, bare husk at der skal være til alle. Gruset ligger på pladsen ved Kamillevænget 49-57.

The Oktoberfest 2015, i fælleshuset.

The Oktoberfest 2015, i fælleshuset. LØRDAG D. 1. AUGUST 2015 KL. 1730 -> Til vi ikke kan feste mere. Kommer du JA – Nej.  (Klik på ovenstående.)

 Page 1 of 3  1  2  3 »