Vurderings-udvalget / Salg.

Vurdering & Salg

Sommerbyen Ejbylund er underlagt kolonihaveforbundets fastsatte regler for vurdering.

Det betyder i praksis, at ved salg af kolonihaven. Skal bebyggelser og have vurderes af vores valgte vurderings folk, som til enhver tid vurdere efter kolonihaveforbundets gældende vurderingsregler.

Det er vigtigt, for at få en rigtig vurdering, at man selv sørger for at informere vurderingsfolkene om eventuelle forbedringer, som der er foretaget på huset, samt om eventuelle fejl og mangler.

Det er en rigtig god idé at gemme kvitteringer for materialer og udført arbejde. Dog skal man være opmærksom på, at visse ting ikke bliver betragtet som forbedringer, men som almindelig vedligeholdelse, og derfor ikke betyder en øget vurderingspris.

Alt dette, er vurderingsfolkene uddannet til at vurdere.

Bestil tid til vurdering onsdag mellem kl. 18:00 19:00 i sæsonen 1/4 31/10

Vurderings mand Allan Due TLF : 26 25 67 86

Vurderings mand Allan Ringhus TLF : 26 73 72 18

Vurderings mand Willy Thune TLF : 28 35 19 44

Vurderings mand suppleant Jarl Karlsson TLF : 60 29 24 25

Uden for sæson vurderes der kun ved dødsfald, skilsmisse eller nybyggede huse.

Pris for en vurdering kr. 1500,- . Vurderingen er gyldig i 12 måneder, fra vurderingsdagen.

Hvis ikke der er klargjort som aftalt, med vurderingsfolkene på vurderings-dagen, udløser dette en ny vurdering, samt et gebyr på kr. 800,- for forgæves fremmøde af vurderingsfolkene.

Sælger: Hvad kræver en vurdering. Klik HER. Klargøring før vurdering af bebyggelse.

Køber: Bopælsattest, ( kan bestilles på borger.dk ), samt kr. 500,- til indmeldelse i haveforeningen.

Ved salg afregnes/overdrages forsikringer, vandforbrug afregnes internt, strøm afregnes/opsiges, dette afregnes af køber og sælger, hvis huset sælges midt i et kvartal for haveleje, afregnes dette også internt.

Bestyrelsen har intet med ovenstående afregninger at gøre.

NB! Ny procedure for salg af haver i Sommerbyen Ejbylund.

Vi har siden den 1.1.2016 haft en fast aftale med Kolonihaveforbundet om, at de forestod hele den praktiske side af alle haveoverdragelser i Sommerbyen Ejbylund. Denne aftale har Kolonihaveforbundet imidlertid valgt at opsige, da ordningen ikke var rentabel for dem.

Bestyrelsen har besluttet, at hele den praktiske side, i forbindelse med salg , herunder udfærdigelse af købsaftaler og lejekontrakter m.m., samt underskrivning af div. dokumenter overgår til ejendomsmægler Ole Sauer, som vi har indgået samarbejdsaftale med.

Når du har fundet en køber til dit hus, skal du kontakte ejendomsmægler Ole Sauer på telefon 2020 6703. Han står for alle salg i foreningen, og det er også ham, du skal kontakte, hvis du har spørgsmål, der konkret omhandler salg af dit kolonihavehus.

Overstående koster 4.000 kr. + moms, som betales af køber og sælger ligeligt, direkte til ejendomsmægleren.

Ejendomsmægleren står desuden for evt. udarbejdelse af skøde, som koster 4.000 kr. + moms plus stempelomkostninger/tinglysningsafgift.

Såfremt der ikke er noget skøde på ejendommen, og købers bank ønsker dette i forbindelse med finansiering af købet, står ejendomsmægleren for oprettelse af blad i tingbogen, som koster 6.500 kr. + moms inkl. landininspektør.

Ole Sauer

Indehaver

Ejendomsmægler MDE og Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

sauer@boligmaegleren.dk / www.boligmægleren.dk

Direkte 2020 6703

Comments are closed.