“Melodunde” på storskærm i fælleshuset.

“Melodunde” på storskærm i fælleshuset. Den 12-05-18 afholder Ejbylund`s Giraffer Melodi Grand Prix, i fælleshuset på stor-skærm. Det har været en kæmpe succes, så derfor gør de det igen, igen. Vi starter i fælleshuset kl. 18:30. Fællesspisning af egen medbragt mad. Grillen tændes IKKE. Vi glæder os til at se jer. Drikkevarer skal købes i » Læs hele indlægget »

Tak for en god generalforsamling.

Tak for en god generalforsamling. Som altid var stemningen god, efterfølgende sluttede vi af i fælleshuset, med stander-hejsning, og en kop kaffe.

En “Smutter” i omdelte kalender.

En “Smutter” i omdelte kalender. Der er desværre sket en fejl på kalenderen, Glas og metal afhentes Den 02. maj og IKKE den 03. maj. Der bliver snarest, udfærdiget en ny kalender, som kan printes her fra hjemmesiden. Linket HER bliver er aktivt, når denne er klar.

Endnu en dejlige sæson nærmer sig.

Endnu en dejlige sæson nærmer sig. Kære Ejbylund`ere. Sæson 2018 nærmer sig. Hjemmesiden er som altid opdateret. Vi skulle igen hilse fra Ejbylunds Giraffer, og sige at de stadig glæder sig, til en masse nye hyggelige arrangementer, i fælleshuset. Se deres flotte kalender her.

Valg til Bestyrelsen Ejbylund 2018.

Valg til Bestyrelsen Ejbylund 2018. Kære Ejbylund´ere, nedenstående poster i Ejbylunds Bestyrelse, vil være på valg, på vores kommende generalforsamling. Går du med tanker om bestyrelses-arbejde, send da gerne en mail på ejbylund@hotmail.com, eller ring i kontor-tiden for at høre nærmere herom. – 1 bestyrelsesmedlem for 1 år. – 1 bestyrelsesmedlem for 2 år. – » Læs hele indlægget »

Hjerterstarteren er opsat.

Hjerterstarteren er opsat. Vi har nu fået opsat vores hjertestarter, den hænger i pergolaen, til højre fra baren. Koden er 2600 for at åbne skabet, hjertestarteren fortæller tydeligt, hvad man skal gøre, når den tændes. Den er tilmeldt hjertestarter.dk her vil man også, kunne få koden oplyst, når man ringer til alarmcentralen. – – – – – » Læs hele indlægget »

Kolonihaveforbundet har fået ny hjemmeside.

Kolonihaveforbundet har fået ny hjemmeside. Se venligst. www.kolonihaveforbundet.dk

Rotter.

Rotter. Hvis du skulle være så uheldig, at opleve en rotte i dit hus eller have, kontakt da Glostrup Kommune, hurtigst muligt. Se link for kontakt.

Tak for denne dejlige sæson.

Tak for denne dejlige sæson. Kære Ejbylund`ere. Tak for en dejlige sæson, vi ses til endnu en pragtfuld sæson, i 2018. Husk at bestyrelsen stadig kan kontaktes, i kontortiden vinteren over. Vi skulle hilse fra Ejbylunds Giraffer, og sige at de også glæder sig, til en masse nye hyggelige arrangementer, i fælleshuset.

Aflæsning af Vandmåler / Vandpris.

Aflæsning af Vandmåler / Vandpris. 07.01.18. Lås venligst ikke lågen, denne dag. Vandpris pr. kubikmeter for sæson 2017, kr. 55,-

 Page 1 of 18  1  2  3  4  5 » ...  Last »