Perlesten på P-pladserne.

Perlesten på P-pladserne.

Vi i bestyrelsen for Ejbylund, er blevet kontaktet af Vestforbrændingen, da de er blevet gjort opmærksomme, af deres skraldefolk om, at der på flere af vores P-pladser er udlagt perlesten, for at ” forskønne” pladserne, disse små-sten afhjælper også det til tider, noget kedelige klistrede stabilgrus.

I skal desværre hermed gøres opmærksomme på, at det er IKKE er tilladt at udlægge disse sten, skraldefolkene og postdanmark er i deres fulderet, til ikke at servicere disse pladser, da der i deres overenskomst står, at underlag som de skal færdes på, skal være fast, og som minimum stampet stabilgrus.

Ønsker I dog stadig at udlægge perlesten, kan dette godt lade sig gøre, stenene skal dog stampes HELT ned i niveau med gruset, så disse IKKE ligger løst.

Er I i tvivl, kontakt gerne bestyrelsen, i KONTORTIDEN.

Fortsat godt forår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *