Ved en lille gåtur rundt i foreningen

Ved en lille gåtur rundt i foreningen, er det tydeligt, at der stadig er nogen der ikke holder deres stykke ud for deres haver.

Vi er alle interesseret i, at vores haveforening ser rimelig pæn ud – så se nu at finde rivejernet frem! Bestyrelsen vil gå en tur igen om ca. 14 dage og der vil vi komme ind og hilse på de steder, hvor man ikke selv kan finde ud af det.

Dem der har nedlagt bedene ud mod Kamille- og Karsevænget skal også se at blive færdige. Aftalen var, at hvis man nedlagde disse bede, så skulle rødder m.m. fjernes, jorden planeres og der skulle sås græs, så stykket kunne indgå i den fælles græsslåning. Så se at få lavet det færdigt, for det ser ikke godt ud som det er nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *